שף קובי בכר
 שף קובי בכר

שף קובי בכר

שף קובי בכר גדל בבית טורקי מסורתי, בו האב היה הדומיננטי במטבח המשפחתי שוקק החיים, שם גילה בכר את תשוקתו העזה לעולם הקולינריה. את השכלתו הקולינרית רכש בלימודי בישול בקראון פלאזה ואת הניסיון העשיר מעבודתו כסו שף במסעדה העילית של תל אביב, מול ים. בכר עבד ב"מול ים" 8 שנים תחת ניצוחו של השף יורם ניצן, אשר שימש לו כמנטור וזכה ללימוד קולינרי וניהולי בבית ספר הגבוה ביותר בישראל. במהלך שנות עבודתו השתלם במטבחים של מסעדות ידועות ברחבי העולם, בין היתר ב-" MAISON LAMELOISE", של השף ז'אק לאמלואז ב-שאני שבבורגון המחזיקה ב-3 כוכבי מישלן ו-  Alnea, מסעדת היוקרה בעלת 3  כוכבי מישלן של השף גרנט אשץ המדורגת בין 50 המסעדות הטובות בעולם.

שף קובי בכר הוא השף הראשי של מלון ממילא המוביל את מסעדות המלון והשף של מסעדת הרופטופ היוקרתית והידועה, המשקיפה על הנוף היפהפה של חומות העיר העתיקה של ירושלים.

 שף קובי בכרהרחבה
  • The SET
  • Hotel Cafe Royal - London
  • Conservatorium - Amsterdam
  • Lutetia - Paris
יום הגעה יום עזיבה
1 חדרים, 2 מבוגרים
הזמינו עכשיו מחיר טוב ביותר מובטח
מבוגרים ילדים
(3 - 12)
פעוטות
(0 - 2)
חדרים 1
הוסף חדר נוסף
התקשרות
הזמינו את שהייתכם
צפיה במפה
סגירה