שף קובי בכר
 שף קובי בכר

שף קובי בכר

בכר בן 36. גדל בבית טורקי מסורתי, בו האב היה הדומיננטי במטבח המשפחתי שוקק החיים, שם גילה בכר את תשוקתו העזה לעולם הקולינריה. את השכלתו הקולינרית רכש בלימודי בישול בקראון פלאזה.

את נסיונו העשיר צבר בכר מעבודתו כסו-שף במסעדת העילית של תל אביב, מול ים. 8 שנים תחת ניצוחו של השף יורם ניצן, אשר שימש לו כמנטור ותחת הבעלים שלום מחרובסקי, וכך זכה ללימוד קולינרי וניהולי בבית ספר הגבוה ביותר בישראל. במהלך שנות עבודתו נסע להשתלם במטבחים של מסעדות ידועות ברחבי העולם, בין היתר ב-"MAISON LAMELOISE", של השף ז'אק לאמלואז ב-שאני שבבורגון המחזיקה ב-3 כוכבי מישלן ו-Alnea, מסעדת היוקרה בעלת 3 כוכבי מישלן של השף גרנט אשף המדורגת בין 50 המסעדות הטובות בעולם.

במלון ממילא מוביל בכר צוות של של 60 טבחים ועוד כ-200 אנשי שירות נוספים ואחראי לכל נושא הקולינריה של המלון, לרבות ארוחות הבוקר העשירות, תפריט הטרקלין, תפריט הספא, המירור בר וכמובן שתי מסעדות מלון - מסעדת הרופטופ ומסעדת ה-Happy Fish.
 שף קובי בכרהרחבה
  • The SET
  • Hotel Cafe Royal - London
  • Lutetia - Paris
  • Conservatorium - Amsterdam
  • Lutetia - Paris
יום הגעה יום עזיבה
1 חדרים, 2 מבוגרים
הזמינו עכשיו מחיר טוב ביותר מובטח
מבוגרים ילדים
(3 - 12)
פעוטות
(0 - 2)
חדרים 1
הוסף חדר נוסף
התקשרות
הזמינו את שהייתכם
צפיה במפה